lørdag 31. mars 2012

Lusekofte i "Sport"

Da har jeg fått strikket ferdig nok ei jakke med utgangspunkt i et gammelt mønster som var i samme gamle heftet fra 50-60-tallet som den forrige jakka jeg strikket. Jeg strikket denne i Heilo-garn og det er nok tynnere enn dette "Sport"s-garnet som ikke eksisterer lenger. Nå skal jeg strikke meg et par sokker i samme mønster som jakka og deretter har jeg planer om å få strikket noen påskesokker. Riktig god påske til dere som er innom bloggen min! :-)

6 kommentarer:

 1. Kjempefin kofte som vekker minner fra gamle dager! Det var den tida alle hadde kofte i tillegg til tykk skigenser. Fine farger du har brukt.

  Riktig god påske!

  SvarSlett
 2. De er så fine mange av de gamle mønstrene! Flotte farger du har brukt her. Riktig god påske til deg også! :o)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for hyggelige kommentarer, Ingunn og Siv. Helt enig med dere at et finnes mange fine gamle mønstre som dessverre har gått i glemmeboka. Siden garnet Sport ikke finnes lenger har jeg bare måtte gjettet meg til mellomblå-fargen. Ble ganske fornøyd med Heilo fargenr 5943. Hvit og marineblå er jo enkelt.

  Riktig god påske til dere også!!

  SvarSlett
 4. Kjempefint mønster!

  SvarSlett
 5. Så fine kofter du har strikket!! Imponerende arbeid! Jeg har begynt å samle bilder av gamle kofter i dette albumet. Kan jeg få lov til å legge bilder av disse koftene der? http://pinterest.com/gittebettina/old-norwegian-knitting/
  Så gøy å se at andre strikker gamle spennende kofter! Skal selv begynne på Nordfjord tror jeg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for hyggelig kommentar, Gitte! Selvfølgelig kan du bruke bildene mine. Det viktigste for meg er at disse gamle mønstrene blir tatt vare på og brukt. Jeg har måttet tyde meg fram til mønstrene på nettet og har laget meg mine egne utgaver. Hvis noen er interessert i disse, så kan dere sende meg en mail på kari.rohne@hotmail.com.

   Slett