Mønsterrapport til sokkene. Rosa ruter angir her bunnfargen. Man kan også justere lengden på sokkene ved å bruke bare en omgang med bunnfargen mellom de svart/hvite og grå/rosa omgangene. Hælen strikkes ensfarget og jeg har benyttet rund tåfelling.
Oppskrift på krommesuppe:
Røre til krommer:
1 egg
1/2 ts salt
1/2 ts kardemomme
2,5 dl H-melk
hvetemel
Pisk egget lett og ha i salt og kardemomme. Hell i melken og ha i så mye mel at røra blir så fast at man kan forme små boller av den med ei spiseskje. Røra må ikke være rennende. La røra svelle i en halvtimes tid.
Kok opp 1 l H-melk og ha i en liten ts salt. Når melken koker former man små boller av krommerøra med ei spiseskje og har i den kokende melken. La det hele koke i 10 minutter. Rør av og til. Serveres varm med sukker og kanel.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar