tirsdag 29. januar 2013

"Snøfnugg"-votter

Fant et kult vottemønster med noen fine snøfnugg på nettet, uten at jeg helt har funnet ut av hva selve mønsteret heter. Her er i alle fall link til siden jeg fant det fra http://stdenisyarns.com/blog/2010/02/
Begynte å strikke vottene i blått og hvitt restegarn i Rauma finull, pinner nr 3.
Så viste det seg at jeg fikk for lite blått garn og tommeltottene var fortsatt ikke strikket. Jeg er medlem av gruppa Strikkesida på Facebook. ( Absolutt ei gruppe å anbefale, selv om jeg personlig synes det til tider kan bli litt vel mye bilder og kommentarer. Blir liksom litt vanskelig å følge med, men tonen er stort sett hyggelig der, og folk er flinke til å like og kommentere). :-)
Uansett så la jeg ut et bilde av de uferdige vottene på Strikkesida og spurte medlemmene som råd: skulle jeg strikke hvite tommeltotter, eller kjøpe nytt garnnøste med blått (men da var jo hensikten med å få brukt opp restegarn borte), eller skulle jeg rekke opp de blå vrangbordene og strikke nye hvite vrangborder og få frigitt blått garn til tommeltottene?
Jeg prøvde å strikke hvit tommeltotter, men det ble ikke noe fint, synes jeg... så... resultatet ble til at jeg rotet fram nok et gammelt garnnøste (type garn totalt ukjent), med neeesten lik blåfarge og strikket blå tommeltotter med hvitt mønster. Ikke perfekt, men oppnådde hensikten og vottene ble vel ganske fine.
3 kommentarer:

 1. Artig vottemønster! Ja, er det ikke typisk! Akkurat litt for lite garn. Men du løste det fint.

  Ha en fin tirsdagskveld!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Hei Ingunn, og takk for hyggelig kommentar. Du er så flink til å rose folk!:-)
  Ha en fin tirsdagskveld du også!

  Hilsen fra Kari.

  SvarSlett
 3. De likte jeg! Nydelig mønster :)
  En fin uke videre ønskes deg.

  SvarSlett