onsdag 22. februar 2012

Mariusgenser nr 3 ferdig.

Endelig ferdig med Mariusgenser nr 3. Det har jo gått fort, men nå skal det bli moro å begynne på noe nytt.. Dvs jeg har jo tyvstartet på neste prosjekt allerede.
Denne Mariusgenseren har jeg strikket med billig Trysil Sportsgarn fra Europris. Garnet er godt å strikke av, men er noe noe stivere enn Peer Gynt. Litt spent på hvordan denne genseren holder seg over tid. Billig ble den i allefall.
Har allerede strikket ett erme på det gamle mønsteret på ei kofte jeg fant et dårlig mønster på på nettet. Den skulle egentlig vært strikket med rustrødt og ikke med den burgunderrøde fargen. Men rustrødt garn i type Peer Gynt eller Heilo er ikke å oppdrive. Synes vel at det er like pent med denne rustrøde fargen jeg. Dette blir ei skikkelig "Bæssmor-jakke". Bare vent så slår nok retro-trenden inn slik at den blir moderne igjen.
Og til dere som synes jeg er superrask med strikkingen, så kan jeg trøste dere med det at jeg har vært mye hjemme de siste ukene pga en lei halsbetennelse.

2 kommentarer:

  1. Anneli eriksen Wanggaard23. februar 2012 kl. 17:49

    Heia, kom telfeldivis over bloggen din - du e ikkje intressert i å strekk en kvit mariusgenser mot betaling? :D Kan kontaktes på liiaew@hotmail.com

    SvarSlett
  2. Hei. Du er ikke den eneste som har spurt om jeg påtar meg strikking. Å strikke en genser tar mange timer, så hvis jeg skulle hatt litt igjen for det, ville nok genseren blitt veldig dyr for deg. :-) Jeg er nok for utålmodig til å strikke for andre gitt. :-)

    SvarSlett