tirsdag 14. februar 2012

Sokkeutstilling på Eiktunet 2006

Tusen takk for flotte tilbakemeldinger på bloggen min! Har fått oppfordring til å blogge oftere :-). Det er jo en liten balansegang dette med å ta seg tid til å blogge og ta bilder av alt man produserer og har interesse for. Leser noen det man legger ut egentlig osv. Koselig er det å få respons på det man gjør da..
Mens jeg holder på med den tredje Mariusgenseren min, så får jeg legge ut litt flere bilder av sokker og ander ting jeg holder på med.
Fikk forresten en forspørsel fra Gjøvik Husflidslag om å komme og vise fram samlingen min for dem til høsten. Det blir koselig. Alltid moro å se blide fjes og folk som lar seg inspirere.
Her kommer noen bilder fra Sokkeutstillingen jeg hadde på Eiktunet på Gjøvik i 2006. Det var fire vegger med årstider. Flere detaljer får dere etter hvert. Så bare følg med...

Sokker med tema Vinter

Sokker med tema Vår

Sokker med tema Sommer

Sokker med tema Høst

4 kommentarer:

 1. Jo da, jeg leser og følger med på bloggen din.
  Jeg synes sokkeprosjektet ditt er fantastisk flott, og jeg er mektig imponert over at du får sokker til å minne om linerler, istapper og sommerfugler. :o)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig at du følger med, Siv. Og jeg er minst like imponert over hva du klarer å skape ved symaskina di. :-)
   Det er så mange som er kreative og flinke rundt omkring.

   Slett
 2. Ja dette er virkelig imponerende. Det er jo rene kunstutstillingen!
  Du må helt klart fortsette å blogge og vise frem alle de fantastiske sokkene og bildene du lager/tar. Gøy å følge deg :-)

  SvarSlett
 3. Jeg har gledet meg over å se alle sokkene dine etterhvert som de har dukket opp på bloggen din, så fortsett med det! Kunne vært morsomt å se denne utstillinga også, men er nok for langt unna. Lykke til videre med din kreative sokkestrikking og flotte bilder!

  SvarSlett