Jeg har alltid vært glad i å bake. Det ligger vel i genene siden min bestefar, oldefar, tippoldefar osv på far-siden alle sammen var bakere. I gjennom årene så blir det til at man får sine egne spesialiteter og herved vises framgangsmåten for ekte "Kari-boller" som mine slektninger kaller det. Det snakkes her om hveteboller med mandelfyll med vaniljekrem på toppen.
Egentlig er det ingen store hemmeligheter, man bruker en søt hvetedeig som er god å arbeide med. Det vil si at den ikke er for klissete, eller for hard.
Lag passe store bolle-emner og klem den litt flat og rund og legg ca en ts med makronfyll midt på. |
Brett sammen til en halvmåne |
Klem sammen langs kantene slik at det blir tett. |
Brett sammen på tvers igjen slik at det blir en rund bolle. |
Ja, disse kan jeg godt tenke meg smaker godt!!
SvarSlettMå nok ta å bake litt til påsken ;)
Mhhhh... det ser veldig bra ut. Jeg vil gjerne prøve.
SvarSlettMen jeg har se til din blogg mange mange deilig votter. Jeg er begeistret.
Så storfin mønster og herlige farger. Veldig veldig skjønn.
Hilsen til deg.
Glad dere likte bollene mine. :-)
SvarSlettHyggelig du liker vottene mine, Viola!