søndag 10. mars 2013

Selbuvott med stjerne og rose.

"Det enkleste er oftest det beste!" Dette er jo en kjent frase fra reklameverden. Jeg synes som nevnt at de latviske vottene ser utrolig flotte ut, og begynte på noen votter her med flott mønster på, hentet fra Lisbeth Upitis bok om Latviske votter. Men jeg synes det ble så rotete, voldsomt og alt for mye mønster og farger.  Så jeg mistet lysten til å strikke de ferdig..

Men, så la jeg ut dette "problemet" ut på strikkesida - ei facebookgruppe. og der fikk jeg mange oppmuntringer på å fullføre prosjektet. Kan hende vottene blir fine når man bare ser helheten! Så, jeg har bestemt meg for å strikke de ferdig. Men, jeg velger å vente litt.. til jeg får ånden. :-P


I mellomtida har jeg kjøpt boka Selbuvotten av Terri Shea - på salg.


Og strikket har disse nydelige vottene fra boka: Vott med stjerne og rose. Kun to farger - enkle og "reine". Litt store i størrelsen, men det skal nok gå bra. Den oransje fargen er fra garn jeg har farget sjøl. Da har jeg brukt soppen blodrød kanelslørsopp.

2 kommentarer:

 1. Ja, slik er det noen ganger for oss alle. Det blir ikke slik vi tror. Synes de vottene du strikker virker litt "rotete" i mønsteret, men det pleier å være et system i det selv om det ikke er lett å se.
  De røde og hvite er også "nye" for meg. Fine!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha fortsatt ikke ånden til å fullføre disse rotete latviske vottene..
   Så de forblir ufoer så lenge.. Men jeg holder på med andre votter så lenge.. Legger ut etterhvert.. sånn smått om senn..

   Slett